PERSONLIG UTVECKLING

VeryYes arrangerar resor och event för att individen & gruppen ska få möjlighet att utvecklas

Upplevelser som bryter vardagsmönster. 

Nya miljöer, nya möten, nya sätt att tänka. Det kan vara att segla över Nordsjön, bestiga berg eller delta i ett veckonätverk eller i en kurs i Kreativ Mindfulness där målning och meditation är fokus. Här handlar det om att spränga sina gränser.

GROW

"ditt digitala veckonätverk"

Insikter tillsammans - ett rum där du hinner reflektera, för dig själv och tillsammans med andra.

Veckonätverket Grow är ett komplement till olika friskvårdsprogram. På samma sätt som träning gör oss starka och vi orkar mer får deltagarna i Grow möjlighet att ta hand om den mentala biten.

Tanken med Grow är att bryta sig loss från dåliga vanor, få syn på möjligheter och med kraft kicka igång en framåtrörelse mot sina mål, jobbmål som privata mål.

Genom att avsätta tid för reflektion och att utveckla ett starkt självledarskap blir du säkrare i dig själv och du vågar låta andra ta del av dina tankar och idéer. I Grow får du nyttiga verktyg, tid för reflektion och ett nätverk som hejar på. Forskning visar att ett stärkt självledarskap ger flera positiva effekter i organisationen.

Arbetsplatserna blir bland annat mer innovativa och medarbetarnas motivation ökar. En ledare eller medarbetare som aktivt arbetar med sin personliga utveckling får mer självkännedom då han eller hon regelbundet reflekterar över det dagliga arbetet. Det leder till nyfikenhet och en vilja att vidareutveckla sina tankar, känslor och drivkrafter. Genom bättre koll på sig själv får man dessutom mer förståelse för andra och ser lösningar på hinder som kan dyka upp.

Konceptet är enkelt!

 • Grow är ett veckonätverk där du deltar under enbart en vecka.

 • Vi ses på Zoom mellan kl 08:00-09:15 under tre dagar. Det spelar ingen roll var i Sverige du är.

 • Nätverket är exklusivt för 10 deltagare per grupp.

 • Vi samtalar, reflekterar, inspirerar och lär av varandra genom olika reflektionsfrågor.

 • Allt sker under trygg handledning av en coach.

 • Dessutom gästas nätverket av en föreläsare som ytterligare ger en dimension till veckans tema.

 • Det finns också möjlighet att boka in kompletterande individuellt coachsamtal till ett förmånligt "GROW-pris".

 • Vill du fortsätta att reflektera och nätverka med andra som deltagit i Grow när du avslutat din vecka blir du inbjuden till Grow Boost, en aktiv FB-grupp.

Vem är Grow till för?

 • Grow är till för dig som vill ta del av den kraft ett nätverk kan ge.

 • Grow är till för dig som är medarbetare, chef, projektledare, egenföretagare, arbetssökande eller annat.

 • Grow är till för dig som är nyfiken på hur du genom reflektion och mer självinsikt lyckas i dina arbetsuppgifter och relationer.

 • Grow är till för er, arbetsgrupp/team, som vill utvecklas tillsammans. Veckan är då reserverad bara för er grupp.


Moduler
Grow jobbar med fyra olika moduler som körs under fyra olika veckor. Man väljer själv den eller de moduler som verkar vara mest relevanta. Du kan välja att gå enbart en modul och du kan också välja att gå alla fyra modulerna om du vill. Väljer du att gå fler moduler kan du sprida ut dem under t.ex. ett halvår eller ett år.


Moduler

Modul 1: “Konsten att sätta och nå dina mål”

Hur märks det att du har lyckats? Vet du svaret på den frågan har du hittat ditt mål och i målet hittar du drivkraft och fokus. Med en god självkännedom, handlingskraft och en stor portion viljestyrka är det sedan bara att ta sig an sin handlingsplan för att nå fram. Under denna Grow vecka får du chansen att reflektera kring vad som skapar en framåtrörelse för just dig. Ju mer medveten du blir om hur du själv fungerar desto större makt och inflytande får du över ditt liv.

Modul 2: “Våga bli din egen kreatör”

Brottas du också med att tro på din egen kreativitet? Du är inte ensam. Vi är många som vet att den finns där inne i oss men hur gör vi då för att våga ta fram den. Under Grow-veckan samtalar, reflekterar och övar vi oss i att komma över hinder som t.ex. perfektionism och rädsla. Låt världen få ta del av din power och bli din egen kreatör!

Modul 3: “Hur lockar du fram din passion och ditt engagemang”

Vill du också ta vara på varje ögonblick och bli mer passionerad i det du gör?  Då behöver du gilla vem du är, vad du gör och hur du gör det. Under nästa Grow vecka samtalar, reflekterar och övar vi oss i att omvandla vår inre drivkraft till konkreta handlingar och goda vanor som består. Lys upp ditt innersta rum och låt världen ta del av ditt engagemang!

Modul 4: Påverka din inställning med reflektion och mental träning

Vill du bli trygg i dig själv? Vill du kunna hantera stress och oro så att du kan lägga din energi på det som leder dig framåt? Då behöver du jobba med din inställning och se till att bygga upp mentala muskler så att du blir hjärnstark och kan stå emot negativa tankar som ibland dyker upp. Under denna Grow vecka får du chansen att tillsammans med andra samtala om och fundera kring hur just du får in mental träning och reflektion i din vardag. Dessutom utlovas reflektionsverktyg från coachen. Bygg dina personliga strategier för motgångar och bli uthållig och hjärnstark.

Datum 2021

Februari

Datum: mån 8/2, ons 10/2, fre 12/2

Modul: Våga bli din egen kreatör

Mars

Datum: mån 15/3, ons 17/3, fre 19/3

Modul: Konsten att sätta och nå sina mål

Datum: mån 22/3, ons 24/3, fre 26/3

Modul: Våga bli din egen kreatör

Pris: 1 250 kr ex moms per person/vecka. 

Anmäl dig genom att maila namn och e-post så tar vi en kontakt.

GROW är ett samarbete med Perenne Utveckling och VeryYes

där Perenne Utveckling står för innehåll och VeryYes för arrangemang. 

SAMARBETSPARTNERS PERSONLIG UTVECKLING

Perenne Utveckling 

Perenne Utveckling erbjuder coaching till företag, skolor och privatpersoner där fokus ligger på att hitta ett hållbart ledarskap för individ och organisation. Petras bakgrund som legitimerad lärare har gett henne mångårig erfarenhet av pedagogiskt arbete, samtal och ledarskap. Dessutom har hon drivit eget företag och arbetat med försäljning både i startupbolag och internationella företag. Petra är certifierad (ICF ACC) coach och ledarskapscoach.

Träningsprofilen Shirin Djavidi –Health is wealth 

Shirin är journalisten, yogaläraren, personliga tränaren och coachen som inspirerat 100 000-tals personer via Viktklubb.se, sin träningslitteratur och sin egen kolumn i Aftonbladet Hälsa.

Hon leder idag träningsresor världen över. Hennes träningsfilosofi bygger på holistisk och hållbar träning.

Att använda hela kroppen, både mentalt och fysiskt - varje dag! Tillsammans med organisations- och ledarskapskonsulten Malin Wranding håller hon i föreläsningsserier för grupper med temat: Hur kan du leda dig själv och dina medarbetare på bästa sätt? Att stärka människor i sitt självledarskap – både fysiskt och mentalt. Deras passion för att utveckla människor inspirerar på riktigt. 

Kreativ Mindfulness med Zenart

Här väcks kreativiteten till liv utan krav; ni målar, experimenterar och mediterar ute i naturen. VeryYes samarbetar med Ingela Johansson, grundare av Zenart och internationell konstlärare har utvecklat konceptet

Kreativ Mindfulness och Kreativ Meditation. 

Exempel på vårt upplägg: Kreativa workshops utomhus, vandring på fjället, Gammelgårdens prisade matupplevelse och meditation. ”Nya vetenskapliga studier visar att stressnivån går ner redan efter en halvtimmes skapande och färgläggning. Kreativ Mindfulness är ett stresshanteringsverktyg inom det nya området Kulturhälsa.”

 

©2020 by Very Yes Event. Proudly created with Wix.com