TRÄNINGSRESOR

VeryYes skapar och projektleder resor för grupper som vill koppla av några dagar i en härlig miljö med träning, god mat och aktiviteter både i och utanför Sverige.

TRÄNINGSRESOR 2021

Yoga, Dans & Spa på Dömle Herrgård, 5-7 februari 

Följ med på en lyxig energiboost för både kropp & själ! Vi laddar helgen med yogapass, danspass och spapass! Vi kommer också få njuta av goda middagar från Dömles fantastiska kök. Danspassen leds av Calle Sterner, yogan av Åsa Klint från Yogazone och på spaavdelningen blir du omhändertagen av Anna Sporre. Helgen arrangeras av VeryYes Event tillsammans med Yogazone.

Mer information och bokning.

Very BLISS Feelgoodhelg på Hotel Skansen i Båstad, 16-18 april 

Möt våren med en härlig helg fylld av träning, inspiration och feelgood! Träna tabata med Magdalena Forsberg, vandra genom Båstads fantastiska natur, var med på danspass och havsmeditation. Njut av spa, kallbad, bubbelprovning, goda middagar och nya bekantskaper. 

Very BLISS helt enkelt!

Mer information och bokning

Body & Soul, en tjejhelg på Sälens Högfjällshotell, 24-26 september 2021

VeryYes arrangerar helgen tillsammans med Högfjällshotellet och Sveriges största kvinnliga nätverk 4good. Lyssna till powerkvinnor, nätverka, yoga, utomhusträna, löpträna, vandra, njut av god mat och fest när fjällen är som vackrast. 

Bokningen har inte öppnat än.

 SAMARBETSPARTNERS 

Dömle Herrgård

I hjärtat av Värmland ligger fantastiskt fina Dömle Herrgård Spa & Relax. Om perfekt plats för möten, konferens, avkoppling, golf, träning samt riktigt god mat och ett lyxigt boende. I denna fina miljö arrangerar VeryYes träningsresor.

www.domle.se

Scandinavian Resort 

Jag har arbetat många år i fjällvärlden på Scandinavian Resorts och rekommenderar varmt Gammelgården och Högfjällshotellet.

Här har jag hållit många event och konferenser. Kombinationen kreativa möten, fjäll, skidåkning, aktiviteter, matupplevelser och nöje i världsklass.

Gammelgårdens Hotell & Restaurang -  en anrik pärla på fjället

Sälens mest stämningsfulla hotell för gourmanden och naturälskaren, anno 1649.

www.gammelgarden.se

Sälens Högfjällshotell - livsnjutarnas eldorado.

Högfjällshotellet är en exklusiv resort och en unik plats för små och stora möten, konferenser, kick-offer, mässor och kongresser.  

www.hogis.se

Hotel Skansen

Hotel Skansen är en fantastisk anläggning för högklassiga konferens-, weekend-, spa- och matupplevelser. Hotellet är beläget invid hamnen, tennisen, stranden och havet. Hotel Skansen är en del av GRAM Hotels, där även Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand ingår. Tre unika hotell på Bjärehalvön, vart och ett med sin egen karaktär.

www.hotelskansen.se

Maria Söderholm - Internationell Travel Producer, Guide och Explorer 

 TRAVEL, EXPLORE, CHALLENGE YOURSELF- AND YOUR PERCEPTIONS

Svenskfödda Maria som bor i Kalifornien desigar resor med fokus på utomhusäventyr med kombinationen yoga och vandring på exotiska platser. Kilimanjaro, Dolomiterna, Provence, Mallorca eller vår egen pärla Sälen. 

 “A tourist visit, a traveler explore…”

https://mariasoderholm.com

Vasasvahn

Företaget Vasasvahan drivs av skidåkaren Mattias Svahn. Mattias har en karriär från långloppsvärldscupen och är officell vasaloppscoach. Mattias förmedlar sin kunskap och erfarenheter genom skidläger, barmarksläger samt föreläsningar. 

www.vasasvahn.se

 

©2020 by Very Yes Event. Proudly created with Wix.com