TRÄNINGSRESOR

VeryYes skapar och projektleder resor för grupper som vill koppla av några dagar i en härlig miljö med träning, god mat och aktiviteter både i och utanför Sverige.

Body & Soul 2021

En träningshelg för tjejer på Sälens Högfjällshotell september 2021. VeryYes arrangerar helgen tillsammans med Högfjällshotellet och Sveriges största kvinnliga nätverk 4good. Lyssna till powerkvinnor, nätverka, yoga, utomhusträna, löpträna, vandra, njut av god mat och fest när fjällen är som vackrast. 

Bokningen har inte öppnat än.

 SAMARBETSPARTNERS RESOR

Scandinavian Resort 

Jag har arbetat många år i fjällvärlden på Scandinavian Resorts och rekommenderar varmt Gammelgården och Högfjällshotellet.

Här har jag hållit många event och konferenser. Kombinationen kreativa möten, fjäll, skidåkning, aktiviteter, matupplevelser och nöje i världsklass.

Gammelgårdens Hotell & Restaurang -  en anrik pärla på fjället

Sälens mest stämningsfulla hotell för gourmanden och naturälskaren, anno 1649.

www.gammelgarden.se

Sälens Högfjällshotell - livsnjutarnas eldorado.

Högfjällshotellet är en exklusiv resort och en unik plats för små och stora möten, konferenser, kick-offer, mässor och kongresser.  

www.hogis.se

Maria Söderholm - Internationell Travel Producer, Guide och Explorer 

 TRAVEL, EXPLORE, CHALLENGE YOURSELF- AND YOUR PERCEPTIONS

Svenskfödda Maria som bor i Kalifornien desigar resor med fokus på utomhusäventyr med kombinationen yoga och vandring på exotiska platser. Kilimanjaro, Dolomiterna, Provence, Mallorca eller vår egen pärla Sälen. 

 “A tourist visit, a traveler explore…”

https://mariasoderholm.com

Vasasvahn

Företaget Vasasvahan drivs av skidåkaren Mattias Svahn. Mattias har en karriär från långloppsvärldscupen och är officell vasaloppscoach. Mattias förmedlar sin kunskap och erfarenheter genom skidläger, barmarksläger samt föreläsningar. 

www.vasasvahn.se

 

©2020 by Very Yes Event. Proudly created with Wix.com