OM MARIA

"Det är roligare att säga ja!"

Maria_8247_edited.jpg

Jag har alltid haft ett stort intresse för att organisera, planera och ge service från hjärtat.

Mitt servicetänk kommer från min långa erfarenhet och utbildning inom hotellbranschen i Sverige och internationellt. Från hotell som Hilton London Gatwick Airport,  Hotel Laudinella i St Moritz och en riktig pärla, slottshotellet Château des Vigiers, i det franska vindistriktet Dordogne.

Jag har även arbetat med researrangemang för bl a EF Culture Tours. 

2000 bröt jag upp från Stockholm för att flytta till fjällvärlden med visionen om att skapa annorlunda event med teamutveckling genom upplevelsebaserad inlärning. Tillsammans med Jonas Wikström, erfaren organisationskonsult, projektledde jag grupper som bl a fjällvandrade, körde hundspann och red på fjället. Jag fascineras av vad som händer med en grupp i nya sammanhang. Hettan i det skarpa läget som ett event har när allt måste stämma. 

Innan jag startade VeryYes Event byggde jag framgångsrikt upp konferens- och eventverksamheten på Scandinavian Resorts i Sälen; legendariska Sälens Högfjällshotell och Gammelgården

Hotell & Restaurang. Här har jag under åren projektlett allt från Folk och Försvars rikskonferens med ledande politiker och kungligheter, frisörevent, kick-offer, mässor till catering under sportevent såsom Vasaloppet, ÅF Offshore Race och Nordea Masters.


Jag tror på goda relationer och kraften i möjligheter!